2020/04/27

Corona – update april

Corona - update april

Beste ouders,

Beste leden,

 

Het blijven moeilijke tijden waar af en toe een sprankeltje hoopt wordt gekoesterd dat het beter wordt. Tot op heden is er echter nog geen toelating van de overheid om de trainingen weer te hervatten. Net als jullie blijven we alle nieuws van dichtbij opvolgen en zullen we ten gepaste tijde communiceren.

Ook de levering van pannenkoeken en brownies kan voorlopig niet doorgaan omwille van het verbod op niet-essentiële verplaatsingen.

We stellen de levering van de pannenkoeken en brownies momenteel uit naar het inschrijvingsweekend van zaterdag 5 september en zondag 6 september, telkens van 10u tot 12u in de Porseleinhallen.

Door de levering op te schuiven naar die periode hopen we de veiligheid voor iedereen te kunnen verzekeren en kunnen we verse producten aanleveren.

De brownies die al besteld en geleverd waren bij ons, hebben een beperkte houdbaarheidsdatum en zullen we schenken aan de rust-en verzorgingstehuizen in de buurt. Op die manier steken we die groep mensen een hart onder de riem.

 

We wensen jullie allemaal nog veel sterkte en geduld en zorg goed voor mekaar zodat we binnenkort weer uit ons kot mogen.

 

Met sportieve groeten,

Het bestuur van Go4gym