Nieuwsberichten

18 Aug

Vanaf heden kan je ook online inschrijven, klik verder voor meer info

17 Aug

Inschrijven voor het seizoen 2022-2023 is mogelijk zijn voor bestaande leden vanaf 18 augustus 2022 Voor nieuwe leden wordt dit mogelijk vanaf 1 september 2022 Dit is voor de online inschrijvingen. Een fysiek inschrijvingsmoment zal plaatsvinden op zaterdag 10 september van 10u tot 12u in de Porseleinhallen. Daarna kan enkel nog online worden ingeschreven.

16 Aug

via onderstaande link kan je onze nieuwe folder ontdekken

13 Aug

Het nieuwe seizoen start op 1 september. Er zijn openlesdagen van 1 tot 11 september. Na 11 september is wie niet is ingeschreven, niet meer toegelaten op de training, dit in verband met de verzekering

13 Aug

onder het motto "sporten is gezond" bieden wij een grote korting van 40 euro aan voor wie een extra training wil volgen. Dit is zowel geldig voor een 2e les binnen de zelfde discipline of voor een andere discipline. Kijk snel op ons lesurenschema om alle mogelijkheden te zien.

11 Aug

Bij Go4gym kan je nu ook terecht voor G-Gym voor kinderen met een visuele of auditieve beperking. De lessen starten op zaterdag 2 Oktober !!!

01 Sep

Heb je vragen rond kledij, inschrijvingen, groepen,... dan kan je terecht in ons secretariaat in de Porseleinhallen op woensdag van 16u tot 19u.

01 Oct

Help mee punten sparen bij Decathlon via onze clubkaart. Wat dit betekent en wat je hiervoor moet doen, vind je in onze kalenderpagina